Op zoek naar tijdelijke woonruimte? Op ons luxe vakantiepark gaat u zich zeker thuis voelen

Tijdelijk woonruimte huren op ons luxe vakantiepark maakt uw verblijf wel heel bijzonder. Een woning nodig hebben voor een korte periode kan allerlei redenen hebben. Zit u tussen twee verhuizingen in of wordt uw woning gerenoveerd en wilt u niet in de chaos zitten? Plots een nieuwe baan aan de andere kant van Nederland? Waarom zou u niet van de nood een deugd maken? De door ons aangeboden accommodaties zijn geheel gestoffeerd en gemeubileerd. Het enige wat u mee hoeft te nemen zijn uw persoonlijke spullen. Bent u nieuwsgierig geworden? Surf snel verder en bekijk ons aanbod.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Tijdelijke woonruimte op luxe vakantiepark in Soesterberg

Tijdelijke woonruimte is op ons vakantiepark in Soesterberg het hele jaar door beschikbaar. De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van het type woning waar u voor kiest. De rust en ruimte krijgt u er gratis bij. Vele faciliteiten zijn dichtbij waaronder scholen, openbaar vervoer, restaurants, winkels etc. Ook voor gezinnen is onze woonruimte dus ideaal. Er is veel ruimte om te spelen of om er met de fiets op uit te gaan. Kortom: wij bieden een warm, gezellig en schoon thuis en een bijzonder goed alternatief voor een kille hotelkamer of ongezellig pension.

Een thuis is niet alleen maar een dak boven uw hoofd. Het is een plek waar u kunt ontspannen en veilig kunt wonen. Misschien wel de belangrijkste plek in ons leven. Als dit, om welke redenen dan ook, wegvalt dan is dat geen prettig gevoel. Onze beschikbare tijdelijke woonruimte biedt een welkome oplossing, want u zult zich op ons vakantiepark al snel thuis voelen. U kunt contacten leggen met andere bewoners en vertrouwen op onze 5 sterren service. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Gemeubileerde en gestoffeerde accommodaties te huur in het groen

Op ons vakantiepark midden in de natuur staan tal van woningen, van bungalows tot lodges. Robuuste accommodaties van degelijke kwaliteit waarbij design en natuur samenkomen. Gemeubileerd en gestoffeerd en door ons perfect onderhouden. Vrijwel alle accommodaties hebben grote ramen, zodat u ook vanuit uw woning een schitterend uitzicht heeft op het groen.

Woonruimte huren midden in de natuur geeft een gevoel van vrijheid. In de natuur zijn er geen verplichtingen, maar er is rust en harmonie. Deze vrijheid en rust kan aanstekelijk werken en het leidt vaak tot het waardevolle gevoel van blijdschap. Het is een gezonde omgeving voor volwassenen én kinderen. Wij delen het graag met u.

De gemeubileerde woonruimte die wij voor tijdelijk én lange termijn te huur hebben zijn geschikt voor een brede doelgroep. Denk daarbij aan expats en zakelijke gasten maar ze zijn ook geschikt ter overbrugging gedurende een verhuizing, verbouwing of om een andere reden. Onze accommodaties bieden optimale privacy en wij voorzien u van een perfecte service voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur. Vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle verhuur mogelijkheden.