De door ons aangeboden huurhuizen zijn voor tijdelijke duur beschikbaar en van alle gemakken voorzien

Tijdelijke woonruimte gezocht? De huurhuizen die op ons luxe vakantiepark worden aangeboden, zijn zeer geschikt als u op korte termijn woonruimte zoekt. Ze zijn niet permanent te bewonen, maar wel geschikt als tijdelijke huisvesting. Voor zowel privé als zakelijk gebruik. Bent u misschien op zoek naar een tijdelijk gemeubileerd huurhuis voor een medewerker? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail of bel ons voor meer informatie. Wij zorgen in alle gevallen voor een zorgeloos verblijf.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Gemeubileerd huurhuis als tussenoplossing

Een gemeubileerd huurhuis is een perfecte tijdelijke oplossing. Een tussenoplossing als u bijvoorbeeld op zoek bent naar permanente huisvesting. Het kan ook zijn dat u uw oude woning heeft verkocht en uw nieuwe nog niet kan betrekken. Maak dan gebruik van de door ons aangeboden huurhuizen. Volledig ingericht en gestoffeerd voelt het al snel als een echt thuis.

Het aanbod aan gemeubileerde huurhuizen voor een korte periode in Nederland is gering. Daarmee voldoen wij met de door ons aangeboden huurhuizen aan een behoefte die al langer bestaat. Tijdelijke woonruimte huren op een vakantiepark is misschien niet voor de hand liggend, maar natuurlijk wel een prachtige kans. Een kans om enerzijds aangenaam te wonen en anderzijds te genieten van de voordelen die ons vakantiepark biedt. De rust, ruimte en privacy zijn op zich al redenen genoeg om een tijdje van een van onze comfortabele huurhuizen gebruik te maken. Het geeft al snel een vakantiegevoel waar u niet omheen kunt. Tel daarbij onze 5 sterren service op en het plaatje is compleet.

Huurhuizen als tijdelijke woonruimte aangeboden

De huurhuizen op ons vakantiepark zijn van alle gemakken voorzien en daarom ideaal om voor een korte periode te bewonen. Ook de groene omgeving nodigt uit om te verkennen. De fiets is nog wel de beste en meest Nederlandse manier om dit te doen. Een bezoek aan paleis Soestdijk, het bosbad in Amersfoort bezoeken of met de fietsboot over rivier De Eem? Vanaf de fietsboot heeft u een schitterend uitzicht over de Eempolders en de Gooise uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug.

Ook als zakelijk verblijf zijn onze huurhuizen ideaal. Al jarenlang ontvangen wij gasten vanuit vele werelddelen en zorgen wij voor een prettig thuis, ver van huis. Uiteraard bieden wij kwaliteit en een goede service, maar ook mede dankzij onze centrale ligging is een huurhuis op ons vakantiepark een uitstekende keuze. De nabijgelegen snelwegen zoals de A1 en A28 zorgen voor directe verbinding naar de Randstad en de rest van Nederland.

Onze tijdelijke huurhuizen zijn dus geschikt voor een brede doelgroep, bijvoorbeeld voor expats en zakelijke gasten maar ook geschikt ter overbrugging gedurende een verhuizing of verbouwing of om een andere reden. Onze accommodaties bieden optimale privacy en wij voorzien u van een perfecte service voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur. Vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle verhuur mogelijkheden.