Tijdelijke huisvesting gezocht? Wij bieden mogelijkheden voor korte en lange termijn op ons luxe vakantiepark

Om de voor u moverende redenen bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting. Bijvoorbeeld wanneer u direct uw woning moet verlaten en tijdelijk ergens anders moet verblijven terwijl u verder zoekt naar een andere woning. Het kan ook zijn dat een veranderende arbeidssituatie erom vraagt dat u zich voor een korte periode ergens anders vestigt. Er zijn legio redenen te bedenken waarom u tijdelijke huisvesting wilt huren. U bent dan bij ons aan het juiste adres, want wij verhuren luxe accommodaties op een prachtig vakantiepark gelegen midden in de natuur. Weliswaar midden in de natuur, maar toch centraal gelegen en niet ver van de belangrijkste grote steden in Nederland zoals Amsterdam en Rotterdam. Bekijk direct ons aanbod of kom gerust eens een keer vrijblijvend kijken. Wij geven u graag een rondleiding op ons mooie park.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Tijdelijke huisvesting huren op niveau

Tijdelijke huisvesting huren wil niet zeggen dat u beneden uw niveau hoeft te wonen. Integendeel zelfs want onze accommodaties zijn luxe uitgerust en van alle gemakken voorzien. Wij noemen het tijdelijk wonen op niveau waarbij niet alleen optimale privacy, maar ook een perfecte service wordt gegarandeerd. Wij bieden u een plek waar u zich welkom en thuis voelt. Een thuisgevoel zonder zorgen.

Al onze accommodaties zijn huiselijk ingericht waardoor u al snel dat thuisgevoel krijgt. Ze liggen midden in de natuur, zodat u er heerlijke, lange wandelingen of ontspannende fietstochten kunt maken. Aan ruimte is geen gebrek, zodat ook kinderen zich prima kunnen vermaken. Er zijn scholen in de buurt, zodat het leven van uw kind gewoon door kan gaan ook al huurt u tijdelijk een woning. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf op ons luxe vakantiepark.

Luxe huisvesting voor uw zakelijke gasten

Een van de voordelen van tijdelijke huisvesting huren op ons vakantiepark is de flexibiliteit ten aanzien van uw wensen. Wij bieden verschillende accommodaties te huur aan, van luxe grote bungalows tot kleine lofts met grote ramen die u een geweldig uitzicht bieden over ons park. Liever een modern chalet met prachtige open keuken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook voor zakelijke gasten is ons park ideaal, juist omdat het zo luxe en centraal gelegen is. Een goed en veilig onderkomen zorgt voor tevreden gasten.

Onze tijdelijke huisvesting is geschikt voor een brede doelgroep, bijvoorbeeld voor expats en zakelijke gasten maar ook geschikt ter overbrugging gedurende een verhuizing of verbouwing of om een andere reden. Onze accommodaties kan u voor u een korte of lange termijn huren. Ze bieden optimale privacy en wij voorzien u van een perfecte service voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur. Vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle verhuur mogelijkheden.