Op zoek naar een huurwoning voor een korte periode? Bekijk nu ons aanbod huurwoningen

Op onze site vindt u verschillende typen huurwoningen die ook voor een korte periode te huur zijn. Van eenvoudig tot zeer luxe, maar altijd gemeubileerd. De prijzen zijn afhankelijk van de huurwoning die u kiest. Alle huurwoningen bieden optimale privacy, rust en ruimte en de meesten zijn voorzien van een mooi groot terras met uitzicht op het bos. Met vele faciliteiten in de buurt en een perfecte service garanderen wij u een heerlijke tijd. Voor meer informatie kunt u ons mailen. Wilt u direct een huurwoning reserveren? Bel ons dan gerust eens op.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Onze huurwoningen voor korte periode zijn zowel geschikt voor privé als zakelijk gebruik. Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een gemeubileerde huurwoning. Een tijdelijke baan, renovatie van uw woning, of misschien is uw oude woning reeds verkocht en kunt u nog niet in uw nieuwe woning. Wat de reden ook is; u kunt altijd gebruikmaken van de door ons aangeboden huurwoningen. Wij zorgen voor een aangenaam verblijf.

Moderne gemeubileerde huurwoningen voor korte periode

Een aangenaam verblijf betekent dat wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Een fijne huurwoning waar u zich al snel thuis voelt. Gezellig en modern gemeubileerd met oog voor detail. De grote ramen bieden u een schitterend uitzicht op het vele groen en als het zonnetje schijnt nodigt het terras u uit om hiervan te genieten.

De prijzen van onze huurwoningen zijn inclusief gas, water, licht, Wi-Fi, digitenne, gebruik wasmachine en droger, onderhoud, en standaard eindschoonmaak. Van tevoren weet u dus precies wat uw gestoffeerde huurwoning gaat kosten. Er zijn geen financiële verrassingen achteraf. Ook ideaal als u tijdelijk een huurwoning zoekt voor uw zakelijke gasten. Uiteraard bieden wij ook hen dezelfde 5 sterren service.

Huurwoning gezocht voor zakelijk gebruik?

Mede door onze locatie is ons vakantiepark een perfecte plek voor zakelijke gasten. Centraal gelegen tussen Amersfoort en Utrecht en met de nabijgelegen snelwegen naar de Randstad en de rest van Nederland, bieden onze luxe huurwoningen de oplossing voor gasten die in ons land een korte periode verblijven. Zakelijke gasten die werken aan een tijdelijk project, opdracht of om andere redenen een korte periode verblijven in ons land. Wij geven hen graag iets van onze cultuur mee. In de schaarse vrije uren vinden veel gasten het fijn om, hoe kan het ook anders, op de fiets de omgeving te verkennen. Er zijn vele mooie fietsroutes waarvan vaak dankbaar gebruik wordt gemaakt. Een beetje ontspanning, na een lange en inspannende dag.

Onze huurwoningen zijn dus geschikt voor een brede doelgroep, bijvoorbeeld voor expats en zakelijke gasten maar ook voor een korte periode beschikbaar ter overbrugging gedurende een verhuizing of verbouwing of om een andere reden. Voor welke huurwoning u ook kiest, onze accommodaties bieden optimale privacy en wij voorzien u van een perfecte service voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur. Vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle verhuur mogelijkheden.