Op zoek naar huisvesting voor expats? Wij hebben luxe gemeubileerde woonruimte te huur

Wij bieden luxe woonruimte voor expats. Aangename huisvesting op een grandioos vakantiepark midden in de natuur. Verschillende typen woningen zijn te huur voor zowel korte als lange termijn. Voor 1 of meerdere personen. Of het nu voor een dag of voor een heel jaar is, expats zijn bij ons van harte welkom. Al jarenlang ontvangen wij internationale gasten en zorgen wij ervoor dat zij zich thuis voelen, ook al zijn ze ver van huis. Bent u op zoek naar huisvesting voor expats? Wij helpen u graag verder.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Huisvesting voor expats gezocht?

Met de internationalisering van onze arbeidsmarkt is de vraag naar huisvesting voor expats toegenomen. Hoogopgeleide mensen uit het buitenland dragen hun steentje bij om ons land te verrijken met kennis op die gebieden waar ze goed in zijn. In veel gevallen wordt huisvesting geregeld door de werkgever. Bent u op zoek naar goede en veilige huisvesting voor expats? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze site vindt u tal van mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende type woningen, zodat u tijdelijk een woning kunt huren die bij de persoon of personen past. Uiteraard zijn de prijzen afhankelijk van uw keuze.

Hoe belangrijk is woonruimte voor een expat?

Voor expats zijn er verschillende motieven om een job in Nederland te accepteren. Voor een persoonlijke ontwikkeling of om bepaalde kwaliteiten in ons land met anderen te delen. Echter, voor lang niet iedereen is het makkelijk om een tijd in het buitenland te werken. Dan is fijne woonruimte nog belangrijker. Een andere cultuur, werkomgeving en nieuwe collega’s zijn vaak al indrukwekkend genoeg. Dan is thuiskomen in een gezellige woning belangrijk om even te kunnen ontspannen.

Luxe woonruimte die een stuk zekerheid biedt

Een ander voordeel van goede huisvesting voor expats is dat het een stuk veiligheid, luxe en zekerheid biedt. Op een min of meer bewaakt vakantiepark zal men zich fijner voelen dan in een hotel in een drukke stad. Uiteraard is iedere situatie anders, maar luxe woonruimte kan wel een verschil maken. Het verschil tussen thuiskomen of zich verloren voelen in een hele andere cultuur.

Gemeubileerde woningen te huur voor lange en korte termijn

Onze gemeubileerde woningen voor expats zijn te huur voor zowel korte als lange termijn en met een flexibele opzegtermijn. Wel zo prettig, zeker als de verblijfsduur nog niet bekend is. De verblijfsduur kan van verschillende factoren afhangen, bijvoorbeeld van de duur van een project of een zakelijke deal. Hier gaan wij soepel mee om. Het belangrijkste is dat er huisvesting is.

Thuis voelen in een land ver van huis

De expatcultuur in ons land is niets nieuws. Het is er altijd al geweest, maar door het vrije verkeer binnen onze Europese Unie is het groter dan ooit. Dat betekent ook dat er meer naar huisvesting wordt gezocht waar men zich prettig voelt. Gelukkig is het in ons land voor expats relatief makkelijk om te werken en te leven, omdat wij toch een multiculturele samenleving hebben. Fijne woonruimte is echter onmisbaar voor expats om zich echt helemaal thuis te voelen in een land ver van huis.

Woonruimte met veel privacy

De woonruimte die wij voor korte én lange termijn te huur hebben voor expats biedt optimale privacy, rust en ruimte midden in de natuur. Met een perfecte service zorgt dit voor een zorgeloze tijdelijke huisvesting in Nederland. Vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle verhuur mogelijkheden.