Voor tijdelijk op zoek naar gemeubileerde woonruimte? Bekijk nu ons aanbod

Onze accommodaties zijn tijdelijk te huur voor zowel particuliere als zakelijke gasten. Mooie woonruimte gelegen midden in de natuur waar veel vrijheid en privacy een vanzelfsprekendheid is. Het is gemeubileerde woonruimte en van alle gemakken voorzien. U heeft hierin een ruime keuze, van bungalow tot lodge. De lodges zijn nieuw gebouwd en maken een tijdelijk verblijf wel heel bijzonder. Surft u maar eens verder en bekijk de door ons aangeboden gemeubileerde woonruimte. Ideaal als u een korte periode moet overbruggen. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen of per e-mail bereiken.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Gemeubileerde woonruimte tijdelijk te huur

Mooie woonruimte is vaak moeilijk te vinden. Zeker als u een goede woning zoekt om een korte periode te overbruggen. Een verbouwing, wachten op een nieuwe woning, of andere omstandigheden kunnen de oorzaak zijn dat u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte. Voor een korte periode heeft het weinig zin om uw hele inboedel mee te verhuizen. Een gemeubileerde woonruimte tijdelijk huren is dan een uitkomst.

Wij hebben accommodaties te huur voor 2 tot ongeveer 6 personen. Chalets, bungalows, lodges etc. Een uitzondering is villa ‘De Zwaluw’. Deze prachtige accommodatie is geschikt voor onder meer groepen, expats, reizigers, studenten etc. Modern ingerichte woonruimte met een luxe keuken voor grotere groepen. En het uitzicht is, net als bij onze andere accommodaties, adembenemend.

Woonruimte voor zakelijk verblijf

Onze gemeubileerde accommodaties worden ook vaak gebruikt om zakelijke relaties tijdelijk woonruimte te bieden. Als u graag wilt dat uw gasten een zakelijk verblijf kunnen combineren met ontspanning en beleving dan zullen zij zich op onze toplocatie zeker thuis voelen. Een ander voordeel is dat u, wanneer u uw gasten zo dicht mogelijk in de buurt wilt houden van uw werklocatie, bespaart op de reiskosten.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een loft, een chalet of een luxe vrijstaande bungalow, wij bieden volop mogelijkheden om een huiselijke omgeving voor uw expats of zakelijke relaties te creëren. Daarnaast hanteren wij tarieven die ruim onder de prijzen van bijvoorbeeld een hotel in Amsterdam of Rotterdam liggen, terwijl de faciliteiten van gelijkwaardig topniveau zijn. Kortom: een oplossing voor ieder zakelijk verblijf, met of zonder meereizende huisgenoten.

Aantrekkelijke condities

Gemeubileerde woonruimte is op ons luxe vakantiepark te huur tegen aantrekkelijke condities, zoals een flexibele huurovereenkomst. Omstandigheden kunnen veranderen en daar gaan wij zo soepel mogelijk mee om. In overleg is er veel mogelijk. Voorop staat uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De gemeubileerde woonruimte die wij voor korte én lange termijn te huur hebben zijn geschikt voor een brede doelgroep. Denk daarbij aan expats en zakelijke gasten, maar ze zijn ook geschikt ter overbrugging gedurende een verhuizing, verbouwing of om een andere reden. Onze accommodaties bieden optimale privacy en wij voorzien u van een perfecte service voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur. Vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle verhuur mogelijkheden.