Onze luxe gemeubileerde woningen zijn zowel voor lange als korte termijn te huur

Tijdelijke woning gezocht? Onze gemeubileerde woningen zijn te huur voor zowel de korte als lange termijn, zodat u zelf kunt bepalen hoe lang u wilt blijven. Gemeubileerd houdt in dat de woning naast vloerbedekking, raamdecoratie, verlichting en keukenbenodigdheden beschikt over linnengoed, meubels, klein keukengoed etc. De woningen zijn gesitueerd op een centraal gelegen luxe vakantiepark met vele faciliteiten. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden met de daarbij behorende all-in prijzen.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Gemeubileerde woning huren op luxe vakantiepark

Een gemeubileerde woning huren op een luxe vakantiepark heeft zo haar voordelen. Veel meubels en andere benodigdheden zijn al aanwezig wat een groot financieel voordeel kan zijn. U hoeft een woning niet te onderhouden plus dat u kunt genieten van onze perfecte service. Het nadeel is dat u een woning niet helemaal naar eigen inzicht kunt inrichten. De meeste van onze gasten vinden dit echter geen probleem, omdat ze er toch slechts een korte periode verblijven. Uiteraard zijn onze woningen gezellig ingericht, zodat u zich al snel thuis voelt. Lekker licht met een basic inrichting waardoor de sfeer tijdloos en toch persoonlijk is.

Thuis is de meest belangrijke plaats in ons leven. Een plek waar u zich even kan terugtrekken en veilig voelt. Daarbij speelt een rustige omgeving een essentiële rol. Onze gemeubileerde woningen voldoen aan deze criteria, want er is volop privacy in een oase van groen. Het is wonen op niveau midden in de natuur. De grote ramen bieden een weidse blik op het bos en uitgestrekte velden. Privacy en rust, maar toch bent u niet alleen. Een ideale combinatie voor velen. U kunt hulp vragen bij de receptie als dit nodig is, een praatje maken met uw buurman of aanschuiven bij onze gezellige bewonersborrel. Wij bieden u het beste van alle mogelijke werelden, indien u dit wenst.

Veilig en prettig wonen

Onze belangrijkste taak is dat u zich op uw gemak en veilig voelt. Als u bij ons een gemeubileerde woning huurt, krijgt u al snel dat prettige vakantiegevoel. U wordt omringd met goede zorgen en bent vrij om te doen en te laten wat u wilt. Naast wonen is er ook veel vertier, zowel op het park als daarbuiten. Door de gunstige ligging is er haast geen plek centraler dan onze Residence. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom geheel vrijblijvend eens kijken. Wij geven u graag een rondleiding.

De gemeubileerde woningen die wij voor korte én lange termijn te huur hebben zijn geschikt voor een brede doelgroep. Denk daarbij aan expats, zakelijke gasten maar ze zijn ook uitstekend geschikt ter overbrugging gedurende een verhuizing, verbouwing of om een andere reden. Onze accommodaties bieden optimale privacy en wij voorzien u van een perfecte service voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur. Vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor tarieven en alle mogelijkheden tot verhuur.