Wij bieden luxe gemeubileerde huizen te huur aan voor korte en lange termijn

De door ons aangeboden gemeubileerde huizen zijn te huur voor zowel korte als lange termijn. Ideaal als u tijdelijk huisvesting zoekt, maar nog niet weet hoe lang u wilt blijven. Wij hanteren een flexibele opzegtermijn. Dit is met name interessant als u omtrent een definitieve woning nog geen uitsluitsel heeft. Ook voor zakelijk gebruik is een variabele opzegtermijn handig wanneer niet vaststaat hoe lang de arbeidsrelatie zal duren. Surft u maar eens verder en bekijk welke luxe gestoffeerde huizen u bij ons kunt huren. Of bel ons als u meer informatie wilt over de mogelijkheden en/of prijzen.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Gemeubileerd huis te huur voor korte termijn

Een gemeubileerd huis huurt u meestal voor een vooraf vastgestelde periode. Er kunnen zich echter omstandigheden voordoen waardoor u zich niet aan deze afgesproken termijn kunt houden. Een andere baan, terug naar het buitenland of uw verbouwing is eerder afgerond dan verwacht. Het zijn allemaal onvoorziene redenen die u doen besluiten om eerder te vertrekken. Dit is gewoon mogelijk bij ons, want in overleg is er veel mogelijk. Een gemeubileerd huis kunt u huren voor een korte of langere periode. In de tussentijd laten wij u graag zoveel mogelijk genieten van uw verblijf op ons luxe vakantiepark dat midden in het groen gesitueerd is.

Een huis huren doet u vaak niet alleen. Ook uw gezin is bij ons uiteraard van harte welkom. Wij hebben verschillende typen huurhuizen te huur, van klein tot groot. Alle gemeubileerde huizen zijn van de nodige gemakken voorzien, van vaatwasser tot droger. Standaard is er gratis Wifi en elk huis biedt een fantastisch uitzicht op de bosrijke omgeving. Tijdelijk wonen op ons vakantiepark geeft u een ultiem vakantiegevoel, want u woont op niveau midden in de natuur. Rust, ruimte en privacy zijn onze kenmerken.

Gemeubileerde huizen op luxe vakantiepark voor privé en zakelijk

De voorzieningen en het luxe-niveau van ons vakantiepark zijn met de jaren gegroeid. We staan niet stil, want wij doen ons best om elke gast een ‘thuisgevoel’ te geven. Onze 5 sterren service is daar het bewijs van. Het is, naast een hoge kwaliteit gemeubileerde huurhuizen, een van de belangrijkste punten van onze bedrijfsvoering. Een fijne woonbeleving voor de periode dat u bij ons bent. Wij nemen de tijd voor u, komen gemaakte afspraken na, en mochten er speciale wensen zijn streven wij ernaar om deze mogelijk te maken. Als u zeker wilt zijn van een fijn en veilig onderkomen, maak dan gebruik van de door ons aangeboden gemeubileerde huizen. Te huur voor de periode dat u een huis nodig heeft. Voor zowel privé als zakelijk gebruik.

De gemeubileerde huizen die wij voor korte en lange termijn te huur hebben, zijn geschikt voor een brede doelgroep. Denk daarbij aan bijvoorbeeld expats en zakelijke gasten maar ze zijn ook geschikt ter overbrugging gedurende een verhuizing of verbouwing of om een andere reden. Onze accommodaties bieden optimale privacy en wij voorzien u van een perfecte service voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur. Vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle verhuur mogelijkheden.