Wij hebben luxe gemeubileerde bungalows te huur voor korte en lange termijn

Onze gemeubileerde bungalows zijn gelegen op één van de mooiste plekken in Nederland. Ze zijn te huur voor zowel de korte als lange termijn. Tijdelijk een bungalow huren doet u om de voor u moverende redenen. Bijvoorbeeld ter overbrugging tot de oplevering van een nieuwe woning of u werkt tijdelijk in de omgeving van Utrecht. Het is dan belangrijk dat u in een rustige omgeving lekker kunt ontspannen. Dat kan op ons luxe vakantiepark in Soesterberg. Neem contact met ons op per e-mail of bel ons om direct te reserveren.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Verschillende typen gemeubileerde bungalows te huur

Wij hebben verschillende typen gemeubileerde bungalows te huur voor een tijdelijk verblijf, zowel zakelijk als privé. Van luxe bungalow met een volledig ingericht interieur tot een moderne topklasse bungalow met maar liefst 2 verdiepingen die van alle gemakken is voorzien. Voor welke bungalow u ook kiest, u bent verzekerd van een schitterend uitzicht. Uitzicht op groen en zeer waarschijnlijk ziet u vele vogels, eekhoorntjes en konijnen in het park. Rust, ruimte en privacy zijn zaken die u beslist op ons vakantiepark vindt.

Het huren van een gestoffeerde of gemeubileerde bungalow biedt veel voordelen. U hoeft zelf niets te kopen of mee te nemen om het binnen gezellig te maken. Wij hebben aan alles gedacht om uw tijdelijke verblijf zo prettig mogelijk te maken. U stapt binnen in een schone en bovendien gezellige bungalow die van alle gemakken is voorzien. Van vaatwasser tot wasmachine en van droger tot compleet ingerichte keuken. In onze topklasse bungalow heeft u zelfs een heuse jacuzzi tot uw beschikking.

Tijdelijk een vrijstaande gestoffeerde bungalow huren

Wilt u tijdelijk een vrijstaande bungalow huren? Ook dan hebben wij diverse mogelijkheden voor u. Onze plattegrond wijst u de weg. Deze treft u aan onder het menu accommodaties. Op alle lichtgrijze plekken staan een aantal vrijstaande en gemeubileerde bungalows die volledig en luxueus zijn ingericht. U kunt ervoor kiezen om vlak bij de ingang een bungalow te huren of wat verder weg op het vakantiepark, zodat u nog meer privacy heeft.

Voor veel mensen is privacy erg belangrijk en natuurlijk respecteren wij dat. Net zoals wij uw wensen respecteren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij bieden u een passende bungalow. Wellicht heeft u zelf al een geschikte bungalow op onze site gezien die u graag wilt huren. Wij helpen u graag verder.

Onze gemeubileerde en gestoffeerde bungalows zijn geschikt voor een brede doelgroep, bijvoorbeeld voor expats en zakelijke gasten maar ook tijdelijk te huur ter overbrugging gedurende een verhuizing of verbouwing of om een andere reden. Een bungalow kunt u voor een korte of lange termijn huren. Ze bieden allen optimale privacy en wij voorzien u van een perfecte service voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur. Vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle verhuur mogelijkheden.