Gemeubileerde accommodaties te huur op luxe vakantiepark. Zeer geschikt voor een tijdelijk verblijf

Wij bieden verschillende, gemeubileerde accommodaties te huur aan voor een korte of lange periode. Van bungalows tot fonkelnieuwe gestoffeerde lodges die een vakantie of een tijdelijk verblijf zeer aangenaam maken. Alle aangeboden accommodaties hebben rust, ruimte en privacy gemeen. Een stukje geborgenheid midden in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Om de voor u moverende redenen kunt u dus bij ons tijdelijk wonen. Voor een paar weken of een aantal maanden. Onze 5 sterren service maakt uw verblijf compleet. Laat ons weten hoe wij u behulpzaam kunnen zijn of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Gemeubileerde accommodatie tijdelijk huren

Tijdelijk onderkomen gezocht? Een gemeubileerde accommodatie tijdelijk huren kan allerlei redenen hebben. Is bijvoorbeeld uw oude woning verkocht, maar kunt u uw nieuwe woning nog niet betrekken? Overbrug deze tijd door tijdelijk één van onze gestoffeerde accommodaties te huren. Voorzien van alle gemakken gaat u een heerlijke tijd tegemoet. Een tijd waarbij u de chaos rondom een verhuizing voor een groot deel kunt ontlopen.

Tijdelijke en gemeubileerde accommodaties zijn soms lastig te vinden. Het inrichten van een huis, waar u slechts tijdelijk verblijft kost geld. Ingeval van de verkoop of verbouwing van uw huidige woning heeft u vast uw spulletjes ergens opgeslagen om later weer te gaan gebruiken. Het huren van een gemeubileerde accommodatie is dan een goede tussenoplossing. Het scheelt u veel geld, maar ook tijd én moeite. Wij hebben voor u fantastische gestoffeerde accommodaties te huur, waar u een lange tijd kunt verblijven.

All-in huurprijzen voor gestoffeerde, luxe accommodaties

Onze gemeubileerde accommodaties zijn te huur in verschillende prijsklassen. Het zijn all-in huurprijzen, zodat u geen extra kosten heeft. Gas, water, licht, Wi-Fi, Digitenne, gebruik wasmachine en droger en standaard eindschoonmaak zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Daarnaast bieden wij een flexibele opzegtermijn. Stel, u kunt al eerder in uw nieuwe woning of om een andere redenen wilt u geen gebruik meer maken van onze accommodatie dan is dit vrij vlot op te lossen.

Een tijdelijke accommodatie huren doet u om de voor u moverende redenen. Wij bieden u een mooie plek in een natuurrijk gebied. Vlakbij snelwegen en met een bushalte voor de deur. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken. Wij laten u graag geheel vrijblijvend onze mooie, gemeubileerde accommodaties zien.

Onze gemeubileerde accommodaties zijn geschikt voor een brede doelgroep, bijvoorbeeld voor expats, zakelijke gasten maar ook geschikt ter overbrugging gedurende een verhuizing of verbouwing of om een andere reden. Onze accommodaties bieden optimale privacy en wij voorzien u van een perfecte service voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur. Vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle verhuur mogelijkheden.