De woonruimte die wij voor korte termijn te huur hebben bieden meer ruimte en luxe dan een gemiddeld gemeubileerd appartement. Bekijk nu ons aanbod

Op ons luxe vakantiepark kunt u een appartement ofwel gemeubileerde loft huren. Onze comfort loft, zoals wij dit appartement noemen, is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser, ligbad, TV, Digitenne en wasmachineaansluiting. Deze gezellige loft kunt u enkel huren voor een lang verblijf, maar wij hebben meer woningen die niet onder doen voor luxe appartementen die te huur zijn voor een korte termijn. Bekijk het aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel: +31(0)646433741Accommodaties

Knus gemeubileerde loft te huur

Onze loft ziet eruit als een knus gemeubileerd appartement. Er is een gezellige zithoek en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Bovendien kunt u elke dag genieten van een schitterend uitzicht op het groen. De open keuken zorgt voor een ruim geheel. Het ligbad met glazen wand zorgt voor de nodige ontspanning. Een soort van studio, maar het biedt genoeg ruimte aan 2 personen. Uiteraard bieden wij nog veel meer.

Op ons luxe vakantiepark vindt u tal van woningen die voor zowel korte als lange termijn te huur zijn. Of u nu een appartement, lodge, loft, studio of vrijstaande bungalow zoekt, u zult bij ons zeker het gewenste verblijf vinden. De door ons aangeboden gemeubileerde woningen worden zeer goed onderhouden en maken een tijdelijk verblijf bijzonder aangenaam.

Een loft is een goed alternatief voor een appartement

Voor een tijdelijk verblijf is de keuze aan woonruimte in ons land vaak beperkt. Onze woningen zijn geen appartementen als dusdanig, maar voldoen wel aan vele woonwensen. Zeker als u het fijn vindt om voldoende ruimte om u heen te hebben, zowel binnen als buiten. In plaats van een klein appartement te huren in een drukke stad, kunt u bij ons een loft, lodge of vrijstaande bungalow huren midden in de natuur voor zowel een korte als lange periode.

Tijdelijk wonen op niveau midden in de natuur is een wens van velen. Ruimte, rust en optimale privacy is wat wij bieden op een centraal gelegen luxe vakantiepark. Veel rustiger dan in een drukke stad, maar toch alle praktische zaken dichtbij. Tel daarbij op onze 5 sterren service en aantrekkelijke huurprijzen, dan is de keuze snel gemaakt.

Onze gemeubileerde accommodaties zijn geschikt voor een brede doelgroep, bijvoorbeeld voor expats, zakelijke gasten maar ook geschikt ter overbrugging gedurende een verhuizing of verbouwing of om andere redenen. Alle woningen, van appartement tot bungalow, bieden optimale privacy en wij voorzien u van een perfecte service voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur. Vlakbij grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Schiphol is het goed toeven op ons luxe vakantiepark. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle verhuur mogelijkheden.